Dragiša Binić o najnovijim sumnjama iz UEFA - Šta će se desiti ako Etička komisija FSS ne dokaže ništa?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragiša Binić o najnovijim sumnjama iz UEFA - Šta će se desiti ako Etička komisija FSS ne dokaže ništa?

Tri utakmice su za sada pod lupom, kakav će rasplet biti?

UEFA, očigledno, sve pažljivije prati dešavanja u Superligi, pa smo u veoma kratkom periodu saznali za njene sumnje u vezi mečeva Proleter - Radnički, zatim Zemun - Rad, a onda i utakmice Partizan - Dinamo Vranje.

Sumnje iz UEFA kao posledicu imaju sve obimnije angažovanje Etičke komisije FSS koja verovatno i ne pamti kada je imala ovoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posla u kreatkom periodu.

Naravno, mnogi se pitaju šta ta komisija uopšte može da utvrdi i šta se dešava ako ne dođe ni do kakvih rezultata.

Odgovor je pokušao da da Dragiša Binić, ispred FSS zadužen za regularnost takmičenja.

''Etička komisija radi. Pravni deo tima će zatražiti izjave ili ispitati svedoke, posle čega će se znati da li će biti posla za policiju. Ako je potrebno da se pojedinac pismeno izjasni ili pozove da govori o svemu, i to je moguće.







Ako Etička komisija ne bude mogla da dokaže ništa, slučaj će biti prosleđen ogranima ove zemlje. Ne možemo mi ljudima da stavljamo lisice na ruke i da ih zatvaramo, ali ćemo kao Savez reagovati na sve nepravilnosti'', izjavio je Binić, a prenosi ''republika.rs''.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.