Dovedite Karmela, prijaće mu El-Ej

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dovedite Karmela, prijaće mu El-Ej"

Nekadašnji centar Los Anđeles Lejkersa Šakil O'Nil preporučio je svom bivšem klubu da angažuje Karmela Entonija.

Tridesetčetvorogodišnji igrač je pre nekoliko dana iz Hjustona trejdovan u Čikago, ali će ubrzo kao sloboda igrač napustiti Bulse. Jedna od opcija za nastavak karijere je klub iz Los Anđelesa.

- Mislim da bi Melo odgovarao Lejkersima. Mnogi misle da je Entoni već završio kao igrač, ali verujem da je u stanju da odigra još jednu ili dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - istakao je O'Nil i dodao:

- Topli Los Anđeles bi bio dobar grad za njega. Ako Entoni dobije priliku, pogotovo kada se Lebron odmara na klupi, možda će moći da im da novu iskru.

Entoni je bio 3. pik Denvera na draftu 2003. a dres tima iz Kolorada dosio je do 2011. kada se preselio u Njujork.

Posle sedam sezona provedenih u Velikoj jabuci godinu dana bio je član Oklahome iz koje je prošlog leta došao u Hjuston, ali Entoni od 8. novembra nije bio u timu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.