Doveden umesto Jokana, a mogao bi da prođe isto kao on

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doveden umesto Jokana, a mogao bi da prođe isto kao on

Hoće li Ranijeri izdržati do kraja sezone na klupi Fulama?

Foto: Joe Giddens/PA via AP/Tanjug

Samo tri pobede ostvario je Klaudio Ranijeri od kada je krajem novembra preuzeo tim Fulama umesto Slaviše Jokanovića, a poraz od direktnog konkurenta u borbi za opstanak - Sautemptona, mogao bi da košta posla italijanskog trenera.

"Jarčevi" su izgubili sve četiri premijerligaške utakmice u februaru i sada zaostaju velikih 10 bodova za Sautemptonom, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvi iznad zone ispadanja.

Odmah posle 0:2 na Sent Meris stadionu, engleski novinari pitali su Ranijerija da li je zabrinut za svoj posao.

"Moj posao? Ne znam... To je pitanje više za vlasnika kluba", rekao je Italijan na konferenciji za medije posle utakmice.

Navodno, on bi ove nedelje trebalo da se sastane sa Šahidom Kanom kako bi razmotrili dalje korake.

Iako svestan da bi mogao da dobije otkaz, trener koji je 2016. godine doneo čudesnu titulu Lester sitiju, smatra da ekipa Fulama nema dovoljno sreće. Ili da Serhio Riko i Markus Betineli nisu dovoljno kvalitetni golmani.

"Razočaravajuće je da protivnici svaki put kada šutnu na gol oni ga i postignu. Neverovatno, mnogo puta nam se to dešavalo ove sezone. Dajemo sve od sebe i ovo je maksimum što igrači pružaju", poručio je Ranijeri.

Teški dani predstoje za ekipu Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.