Dotakli smo samo dno

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 23:03

"Dotakli smo samo dno"

Italijanski trener Đenaro Gatuzo se nije dugo zadržao na klupi Olimpika iz Marseja.

Legendarni fudbaler Milana nije se dobro snašao na klupi ekipe iz Marseja i posle serije od sedam utakmica bez pobede sa njim je okončana saradnja.

Gatuzo je posle ove odluke na konferenciji za medije imao završnu reč.

"Pričao sam im prilično smireno u svlačionici. Rekao sam im da ja pravim izbore i da nikada ne bežim od odgovornosti. Ali u fudbalu, morate imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dušu, a to je tačno ono što nam trenutno nedostaje. Bez duše na terenu, sve je mnogo teže. Dotakli smo samo dno. Nalazimo se u vrtlogu, u začaranom krugu. Smatram, da je duša ključna reč u ovoj priči“, rekao je Gatuzo.

Novi trener ekipe Marseja bi trebalo da bude bivši selektor Obale Slonovače Žan-Luj Gase, sa kojim bi trebalo da bude potpisan ugovor do kraja sezone.

Klub sa juga Francuske se posle 22. kola nalazi na devetom mestu Lige 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.