Došlo je vreme, večeras debituje prvi pik! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došlo je vreme, večeras debituje prvi pik! (video)

Konačno.

Stigao je uz puno pompe u NBA ligu Zajon Vilijamson, jasno je da ima neverovatne fizičke predispozicije i u Nju Orleansu su bili prezadovoljni kada su shvatili da će prvi birati na draftu.

Odmah su se dočepali zvezde sa Djuka, ali strahovi su se obistinili, Zajon je već tokom predsezone doživeo povredu, podvrgnut je i operaciji i još uvek nije upisao svoj debi u najjačoj ligi sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, to će se dogoditi večeras.

U 3:30h posle ponoći, Pelikansi dočekuju San Antonio Sparse, a kao što je i najavljeno, Zajon je spreman da upiše svoje prve minute u NBA ligi.

Sve oči će biti uprte u njega, videćemo kao će se pokazati, zbog povrede je propustio i Letnju ligu, a u nastavku pogledajte njegove najbolje poteze u dresu Pelikansa tokom predsezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno debitovao prvi pik – i eksplodirao! VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 07:11

Zajon Vilijamson, prvi pik na ovosezonskom draftu, konačno je debitovao u NBA ligi...Vilijamson se povredio pred početak sezone i propustio je nekoliko meseci sve do sudbonosnog okršaja sa San Antonio Sparsima...Sparsi su ostvarili pobedu protiv njegovih Nju Orleans Pelikansa rezultatom 121:117, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.