Dosad neviđeno u srpskom fudbalu: Radnički objavio ceo ugovor Pavkova u Zvezdi, tu je i neočekivana klauzula (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jan.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosad neviđeno u srpskom fudbalu: Radnički objavio ceo ugovor Pavkova u Zvezdi, tu je i neočekivana klauzula (FOTO)

Foto: Crvenazvezdafk.com

Radnički iz Niša pre nekoliko dana objavio da je transfer Milana Pavkova u Zvezdu jedan od najvećih u istoriji kluba sa Čaira, a potvrda je stigla ubrzo obelodanjivanjem ugovora koji su klubovi postigli. Naime, na klupskom sajtu Radničkog objavljen je ugovor koji je potpisan 10. januara.

Ivica Tončev je obećao transparentnost, kako se navodi na sajtu Nišlija i to je ovim potezom je to i ispunio.

Ugovor koji su potpisali Zvezda i Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << potvrđuje da je transfer vredan 300.000 evra i da će biti isplaćen u dve rate - 200.000 odmah po potpisivanju ugovora, a još 100.000 evra do 1. jula 2017. godine, uz menice kao obezbeđenje u slučaju da iznos ne bude isplaćen.

Takođe, može se videti da Radnički dobija 30 % od narednog transfera Milana Pavkova, a ugovor sadrži još jednu stavku, vezanu za fudbalera Stefana Ilića. U slučaju da se on dogovori sa Radničkim, u Niš ide bez obeštećenja.

Foto: Fkradnickinis.rs

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OVO SRPSKI FUDBAL JOŠ NIJE VIDEO: Radnički objavio detalje prodaje Pavkova Zvezdi

Izvor: Kurir, 14.Jan.2017

..."U svom prvom obraćanju javnosti, nakon dolaska na mesto predsednika Radničkog Ivica Tončev je, između ostalog, obećao transparentnost u radu kluba..Ne samo zbog spekulacija "dobro obaveštenih" portala i drugih medija koji se bave sportskim dešavanjima u Srbiji, već i zbog obećane javnosti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.