Doni priznao da je učestvovao u nameštanju mečeva

Izvor: NaDlanu.com, 24.Dec.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doni priznao da je učestvovao u nameštanju mečeva

KREMONA, 24. decembra 2011. (Beta-AP) - Bivši kapiten italijanskog fudbalskog kluba Atalanta Kristijano Doni u subotu je navodno priznao da je učestvovao u nameštanju rezultata utakmica svog tima u Seriji B.

KREMONA, 24. decembra 2011. (Beta-AP) - Bivši kapiten italijanskog fudbalskog kluba Atalanta Kristijano Doni u subotu je navodno priznao da je učestvovao u nameštanju rezultata utakmica svog tima u Seriji B.Doni je medju 16 ljudi koji su uhapšeni u ponedeljak, u toku istrage o nameštanju utakmica i nezakonitom kladjenju.Posle pet dana provedenih u samici Doniju je dozvoljeno da se sastane sa advokatom i onda ga je saslušao tužilac.Doni je u avgustu suspendovan na tri godine, dok je Atalanta tada kažnjena oduzimanjem šest bodova.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doni priznao da je nameštao

Izvor: Sportal.rs, 24.Dec.2011

Nekadašnji kapiten Atalante Kristijano Doni priznao je da je učestvovao u nameštanju mečeva u Seriji B, ali i porekao da su čelnici kluba učestvovali u nedozvoljenim radnjama.

Nastavak na Sportal.rs...

Kalćopoli – Doni priznao krivicu

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2011, 12:40

Bivši kapiten Atalante priznao da je učestvovao u nameštanju mečeva Serije B u protekloj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.