Dok je PSŽ osvajao titulu, Nejmar igrao poker

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je PSŽ osvajao titulu, Nejmar igrao poker

Fudbaleri Pari Sen Žermena u nedelju su na impresivan način osvojili titulu šampiona Francuske, ali bez svog najboljeg igrača Nejmara da Silve.

Brazilac se oporavlja od operacije stopala zbog frakture pete metatarzalne kosti, ali nije došao na Park prinčeva na meč sa Monakom.

Dok su "Sveci" bez svoje 222 miliona evra plaćene zvezde "gazili" Monako sa 7:1, Nejmar je u svom domu u Brazilu igrao poker preko interneta.

Kao svog "izaslanika" na Park prinčeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poslao oca i menadžera Nejmara Seniora, pa je bar jedan Da Silva bio na proslavi titule PSŽ.

Nejmar Junior se javio posle utakmice saigračima, ali preko Instagrama gde im je čestitao titulu.

"Stvarno sam želeo da vam budem bliže. Čestitam! Napred Pariz", poručio je Nejmar.

Očekuje se da bi Nejmar, drugi strelac PSŽ i Lige 1 ove sezone sa 19 golova (prvi je Edinson Kavani sa 25), mogao da zaigra za "Svece" u poslednjim kolima šampionata.

U međuvremenu, spekuliše se da je Mančester junajted zainteresovan za Brazilca, koji je navodno poručio Žozeu Murinju da će doći na Old Traford samo ako dovede Harija Kejna i Samuela Umtitija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar igra poker, Real se predomislio?

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2018

Brazilcu izgleda dosadno, a čini se da se njegovi planovi polako ruše....Navijači PSŽ su glasno komentarisali odluku Nejmara da se ne pojavio na utakmici na kojoj je PSŽ rasturio Monako i preoteo titulu, a u klubu nisu komentarisali njegovu odluku...Naravno, "Neju" nije bilo ni na pamet da dođe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.