Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.04.2018.

08:41

Dok je PSŽ osvajao titulu, Nejmar igrao poker

Fudbaleri Pari Sen Žermena u nedelju su na impresivan način osvojili titulu šampiona Francuske, ali bez svog najboljeg igrača Nejmara da Silve.

Izvor: AK

Autor: AK

Dok je PSŽ osvajao titulu, Nejmar igrao poker
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Brazilac se oporavlja od operacije stopala zbog frakture pete metatarzalne kosti, ali nije došao na Park prinčeva na meč sa Monakom.

Dok su "Sveci" bez svoje 222 miliona evra plaćene zvezde "gazili" Monako sa 7:1, Nejmar je u svom domu u Brazilu igrao poker preko interneta.

Kao svog "izaslanika" na Park prinčeva je poslao oca i menadžera Nejmara Seniora, pa je bar jedan Da Silva bio na proslavi titule PSŽ.

Nejmar Junior se javio posle utakmice saigračima, ali preko Instagrama gde im je čestitao titulu.

"Stvarno sam želeo da vam budem bliže. Čestitam! Napred Pariz", poručio je Nejmar.

Očekuje se da bi Nejmar, drugi strelac PSŽ i Lige 1 ove sezone sa 19 golova (prvi je Edinson Kavani sa 25), mogao da zaigra za "Svece" u poslednjim kolima šampionata.

U međuvremenu, spekuliše se da je Mančester junajted zainteresovan za Brazilca, koji je navodno poručio Žozeu Murinju da će doći na Old Traford samo ako dovede Harija Kejna i Samuela Umtitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu