Dodatne Terzićeve poruke - Po čemu je Zvezda još ispred Partizana, kome je pomogla i koju nepravdu je ispravila?

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatne Terzićeve poruke - Po čemu je Zvezda još ispred Partizana, kome je pomogla i koju ''nepravdu'' je ispravila?

U svom današnjem govoru dotakao se brojnih aktuelnih tema.

Preneli smo već da je danas održana sednica Skupštine Crvene zvezde, na kojoj je opširan govor održao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Tokom svog govora, Terzić je istakao još nekoliko uspeha crveno-belih u proteklom periodu i otkrio kome je Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda pomagala, uporedo sa ostvarivanjem sportskih ciljeva i saniranjem finansijskog stanja u klubu.

Nije zaboravio ni titulu iz 1946. godine, koja je prošlog proleća priznata crveno-belima.

''Prvi smo fudbalski klub na ovim prostorima koji je osnovao svoju televiziju. Zvezda TV će ući u dom svakog zvezdaša koji će svakodnevno moći da prati dešavanja u našem klubu.





Bili smo društveno odgovoran klub koji je učestvovao u mnogim humanitarnim akcijama, i donirali smo značajna finansijska sredstva za bolnice u Srbiji.







Finansijski smo pomogli mnogim klubovima u okviru našeg sportskog društva, i tako pokazali jedinstvo i solidarnost unutar Zvezdine porodice.

Izborili smo se da nam skupstina FSS prizna titulu iz 1946, osvojenu na terenu, i tako ispravi višedecenijsku nepravdu'',
istakao je Terzić, a prenosi klupski sajt.

-
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.