Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 18:38

Dobra vest za Tumbu: „Mašina“ Kostić ponovo trenira

Ima šanse da igra protiv Škotske

Srpska „mašina“ je ponovo na terenu. Dobra vest stigla je za selektora reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića iz Frankfurta: Filip Kostić je počeo da trenira.

Skoro mesec i po dana je Ajntrahtov univerzalac po levoj strani bio odsutan sa terena zbog povrede. Zbog toga je preskočio, između ostalog, sve tri utakmice reprezentacije Srbije u oktobru, ali je bilo sjajno od njega što je i pored toga bio sa ekipom i trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Staroj Pazovi.

Iako je bilo neizvesno da li će Kostić uspeti da se oporavi i spremi do finala baraža sa Škotskom 12. novembra na Marakani, danas je stigla dobra vest, koju je Ajntraht objavio na svom tviter profilu.

Dobrodošao nazad, Mašino“, stoji u poruci frankfurtskog kluba Kostiću.

Welcome back, Maschine! ????#SGE pic.twitter.com/bFggzDMc4F

Ipak, nije još sto odsto sigurno kada će levonogi as ponovo na teren. Trener Ajntrahta Adi Hiter je rekao tokom prošle nedelje:

Optimista sam da ćemo moći da računamo na Kostića nakon reprezentativne pauze“.

A, timu Srbije je potreban baš za tu pauzu. Jer, tokom nje će Orlovi igrati protiv Škotske za plasman na Evropsko prvenstvo, a nakon toga i sa Mađarskom i Rusijom za opstanak u Ligi nacija B.

Pokazali su Mihailo Ristić i Filip Mladenović da i te kako može da se računa na njih, ali Filip Kostić je ofanzivniji igrač od obojice, a Srbiji će u sve tri predstojeće utakmice biti potrebne pobede...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.