Dobio crveni jer je brutalno oborio uletača obučenog u Borata! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 08.Mar.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio crveni jer je brutalno oborio uletača obučenog u Borata! (VIDEO)

Komična scena se dogodila na utakmici Blu Skver lige grupa jug između Havanta i Dorčestera, kada je odbrambeni igrač gostiju Ešli Vikers dobio crveni karton jer je u ragbi stilu izbacio golišavog uletača na stadion.
Kada je na teren utrčao navijač u kostimu Borata, činilo se da niko od svih prisutnih nije u stanju da ga zaustavi. Redari su bili potpuno nezainteresovani i činilo se da će prekid potrajati čitavu večnost. Ali je onda Vikers odlučio da uzme stvar u svoje ruke i >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << sam izbaci izgrednika. To je učinio iznenađujuće grubo, ali niko nije očekivao da će za to biti isključen.
'Ostao sam bez teksta! Mislio sam da činim uslugu redarima kada sam izbacio uletača, jer niko od njih nije čak ni pokušao da ga izbaci. Zanimljivo da su mi se čak i redari zahvaljivali kada sam ga oborio. A onda je usledio šok, sudija mi je pokazao crveni karton! Čak i protivnički igrači su govorili da sam u pravu i da je sudija izgubio kontrolu i da me je bez razloga isključio. Neverovatno! ', izjavio je posle utakmice grubi Ešli.
Dorčester je izgubio utakmicu, a sudija je do kraja isključio još dvojicu gostujućih igrača.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.