Do 1.avgusta radovi na deonici Nova Pazova – Novi Banovci i putu Vrdnik - Irig

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 13:08

Do 1.avgusta radovi na deonici Nova Pazova – Novi Banovci i putu Vrdnik - Irig

JP ,"Putevi Srbije" obaveštava da se do 1. avgusta produžavaju radovi na popravci oštećenog natputnjaka, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici Nova Pazova - Novi Banovci, smeru ka Beogradu.

U zoni radova, u dužini od 800 metara, za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je isključenje za Novu Pazovu.

Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Takođe, do 1.avgusta produžavaju se radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije na deonici Vrdnik – Irig, na državnom putu II B reda broj 313.

U toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila (ali ne svakog dana).

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom, koja upozorava na radove i smanjenje brzine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.