Dnjepar u finišu došao do pobede nad Hajdukom: Blistao golman Kalinić (VIDEO)a

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnjepar u finišu došao do pobede nad Hajdukom: Blistao golman Kalinić (VIDEO)a

Dnjepar je dočekao Hajduk iz Splita u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali na Olimpijskom stadionu u Kijevu zbog političke situacije u istočnom delu zemlje, a Hrvati ipak imaju šansu u drugom meču jer su postigli gol u gostima – 2:1 (0:0).

Hajduk nije otišao u Ukrajinu da se brani, ali su formalni domaćini ipak dominirali na startu i golman Lovre Kalinić je već u prvom minutu imao posla. Isti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrač je nastavio da impresionira tokom celog prvog poluvremena i on je bio glavni razlog što se na odmor otišlo rezultatom 0:0 jer je Dnjepar u prvih 45. minuta imao 18 udaraca na gol, a čak devet puta su u pitanju bili precizni udari.

Šok za Ukrajince u 47. minutu kada je Tino Sven Sušić proigrao Maglicu na pet metara, ali je golman Dnjepra Bojko odbranio udarac, u nastavku akcije lopta se vratila Sušiću koji nije propustio svoju priliku i doneo prednost svojoj ekipi.

Ipak, vođstvo gostiju nije dugo trajalo i Nikola Kalinić je samo tri minuta kasnije izjednačio, ali nije proslavio gol protiv svog bivšeg kluba.

Hajduk je bio bolji rival u nastavku utakmice, dominirao nekoliko minuta, ali su Ukrajinci pritisnuli Splićane u poslednjih 10 minuta meča i to im se isplatilo u 88. kada je Šahov postigao gol na asistenciju Matosa.

Nema sumnje da će biti veoma uzbudljivo na Poljudu u drugoj utakmici.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.