LE: Hajduk izgubio u Kijevu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Hajduk izgubio u Kijevu (VIDEO)

U prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope ukrajinski Dnjepar iz Dnjepropetrovska je u Kijevu savladao splitski Hajduk sa 2:1 (0:0) pa će na revanš koji je na programu za nedelju dana u Dalmaciji doneti minimalnu prednost.

Gosti su čak i poveli u 47. minutu preko mladog Tina Sušića, ali prednost nisu uspeli dugo da sačuvaju pošto je ukrajinski tim posle samo tri minuta izjednačio preko bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Hajdukovca Nikole Kalinića. I kada su svi pomislili da će utakmica biti završena bez pobednika tako nije mislio Šakov koji je dva minuta pre kraja doneo trijumf Dnjepru.

Večeras je na programu samo još jedan meč plej-ofa i to između islandskog Stjarnana i milanskog Intera, dok su preostali dueli zakazani za četvrtak, među kojima je i onaj između Partizana i Nefčija (20.15h)
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Partizan večeras igra s Nefičijem za čast srpskog fudbala


Partizan prodao najtalentovanijeg igrača Investicionom fondu


Nemanja Nedović o izostanku sa SP





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.