Đuričić povređen

Izvor: RTS, 18.Sep.2010, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić povređen

U porazu Herenvena od De Grafšapa, povredio se mladi srpski reprezentativac Filip Đuričić. Još uvek se ne zna stepen povrede, ali je sigurno da će mladi Filip morati da odsustvuje sa terena neko vreme.

Mladi srpski reprezentativac Filip Đuričić povredio u petak uveče na prvenstvenom meču, koji je njegov Herenven igrao protiv De Grafšapa.

Đuričić je dvadesetak minuta pre kraja meča, koji je Herenven izgubio sa 3:2, osetio bol u nozi i bio prinoran da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teren.

"Filip mi je rekao da je osetio bol kao da mu je neko zario nož u prepone. Nismo još utvrdili stepen povrede, ali mislim da smo ga izgubili na duže vreme", rekao je trener holandskog tima Ron Jans.

Posle šest odigranih kola Herneven je sedmi na tabeli sa osam osvojenih bodova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.