Stefan Marković: Pokušaćemo ponovo

Izvor: Blic, 18.Sep.2010, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Marković: Pokušaćemo ponovo

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Marković je rekao da i dalje razmišlja o porazu od Turske u polufinalu Mundobasketa.

Marković je rekao da se nada da će mu nastupi u novom klubu Benetonu pomoći da se oporavi od teškog poraza.

"I dalje žalim zbog tog meča i mislim da jedino vreme to može da izleči. Pokušaću da zaboravim na tu gorčinu u novoj sezoni sa Benetonom", rekao je Marković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je ipak zadovoljan što su "orlovi" kao mlada ekipa puno pokazali na Svetskom prvenstvu.

"Radili smo dva meseca, spremali smo se za taj turnir, a onda smo na taj način izgubili za dlaku. Ipak, odigrali smo sjajno na Svetskom prvenstvu i i dalje smo veoma mlada ekipa. Pokušaćemo ponovo", rekao je Marković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đuričić povređen

Izvor: RTS, 18.Sep.2010

U porazu Herenvena od De Grafšapa, povredio se mladi srpski reprezentativac Filip Đuričić. Još uvek se ne zna stepen povrede, ali je sigurno da će mladi Filip morati da odsustvuje sa terena neko vreme...Mladi srpski reprezentativac Filip Đuričić povredio u petak uveče na prvenstvenom meču,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.