Đurić ponovo pred vratima Lige Evrope: Sada je drugo vreme, možemo da prođemo dalje!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić ponovo pred vratima Lige Evrope: Sada je drugo vreme, možemo da prođemo dalje!

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Češke)

Ekspedicija novosadske Stare dame krenula je put Češke sa namerom da u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope ostvari rezultat koji bi joj obezbedio velike šanse za ulazak u grupnu fazu takmičenja.

Poslednji put Lale su u toj prilici bile pre dve godine, kada su ipak eliminisane od moldavskog Šerifa, a jedini igrač iz ove generacije kluba sa Karađorđa koji je tada bio u timu je iskusni defanzivac Igor Đurić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Nije ista situacija, sada je drugo vreme, a itada smo imaali rezultat i šanse. Sada pozitivno razmišljamo i želimo da prođemo dalje", rekao je Đurić.

Dva meseca pre tog meča preminuo je nekadašnji predsednik novosađana Bata Butorović, dok je neposredno pred ove duele Vojvodina osta bez tada možda i najboljeg igrača Abubakara Oumarua. Ovoga puta nikakve neprijatne situacije nisu uzdrmale klub niti igrače.

"Ne znam šta da očekujem, možemo samo da obešćamo da ćemo dati sve od sebe, a sad šta će biti...Biće kako Bog kaže", dodao je Đurić.

Protivnik izaziva svaki respekt. Trener Zagorčić je u najavi utakmice poručio da se radi o izuzetno disciplinovanoj ekipi, dok je sa druge strane Slaviša Jokanović, koji je Vitoriju eliminisao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, poručio da se radi o ekipi koja igara industrijski fudbal, konstantno ponavlja akcije i pokušava da napada.

"Mnogo su čvrsta ekipa, tvrda, puno trče,dosta šutiraju na gol, a znate da u je u modernom fudbalu, najbitnije napraviti što manje grešaka. Sitnice će da odlučiti", svestan je Đurić.

Utakmica između Plzenja i Vojvodine igra se u četvrtak od 20.50 uz direktan prenos na RTS 1.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stara dama sletela u Češku, ko bi rekao da je toliko popularna?

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015

"Česima je teže nego vama.."..(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Češke)..Rame uz rame fudbaleri Vojvodine i Hajduka. Kao nekad u prvenstvu SFRJ. Sada je druga prigoda u pitanju. Novosađani i Splićani su u razmaku o petnaestak minuta prošli kroz kapije aerodroma „Vaclav Havel” u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.