Đukić predstavljen u Spotingu - Idemo po protivnika!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić predstavljen u Spotingu - ''Idemo po protivnika!''

Skoro godinu i po posle odlaska iz Partizana, srpski stručnjak pronašao novi angažman.

Preneli smo prethodnih dana, Miroslav Đukić je novi trener španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona, a danas je u tom klubu i zvanično predstavljen.

Sa čelnicima Sportinga je dogovorio saradnju do kraja sezone, uz mogućnost da ona bude produžena ako se ispune ciljevi tokom proleća. A najvažniji cilj je povratak u Primeru, što je, između ostalog, i istakao Đukić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u razgovoru sa novinarima.

Ekipu je preuzeo kao 15-plasiranu na sredini sezone, a u nedelju će obaviti prvi otvoreni trening.

Šta će promeniti?





''Neophodna je promena mentaliteta i filozofije. Za uspeh je neophodno da budemo agresivniji i da idemo po protivnika'', uverava Đukić.

Naglasio je da će biti direktan u komunikaciji, da ćeisto reći i u svlačionici, i pred novinarima, i u razgovoru sa upravom.

Upoznavanje ekipe sa njim biće olakšano, jer su članovi Sportinga Uroš Đurđević i Mark Valijente, sa kojima je već uspešno sarađivao u Partizanu. Od njih očekuje da saigračima prenesu kakav je kao trener, a podrška će mu biti i Goran Pandurović, koji će mu i u Sportingu biti pomoćnik, baš kao što je to bio slučaj i u Partizanu.

''Uroš se odlično snalazi pred golom. Ako bude postizao malo golova, to znači da nešto ne radimo kako treba, ili ne stvaramo prilike ili u završnicu napada ulazimo sa malo igrača'', objasnio je Đukić šta očekuje od svog napadača.

U ime kluba, Đukića je predstavio sportski direktor Migel Torekilja.

''Imali smo nekoliko opcija, a Đukića smo izabrali zbog njegove ličnosti, snažnog, ali pozitivnog karaktera i vere da ekipa ima kvalitet za plasman u viši rang'', poručio je sportski direktor Sportinga.

Svoj debi u Segundi na klupi Sportinga Đukić će imati 3. januara protiv Saragose u gostima. Zadatak mu neće biti nimalo lak, jer je Saragosa u plej-of zoni, sa samo tri boda manje od drugoplasirane Almerije.

Kompleto današnje Đukićevo predstavljanje možete da pogledate OVDE.

-

⏹ Termina la presentación de Djukic en El Molinón - Enrique Castro "Quini". #PuxaSporting

👉 https://t.co/PMzcGm3KQr pic.twitter.com/4pV8xW2nJI

— Real Sporting (@RealSporting) December 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đukić predstavljen u Sportingu - ''Idemo po protivnika!''

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

Skoro godinu i po posle odlaska iz Partizana, srpski stručnjak pronašao novi angažman...Preneli smo prethodnih dana, Miroslav Đukić je novi trener španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona, a danas je u tom klubu i zvanično predstavljen...Sa čelnicima Sportinga je dogovorio saradnju do kraja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.