Đukić: Teren je bio loš, nije lako

Izvor: Mondo, 14.Mar.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Teren je bio loš, nije lako

Trener Partizana ističe da nije bilo lako igrati po lošem terenu u Ivanjici, ali da su crno-beli na vreme dali gol, koji im je otvorio vrata polufinala.

Partizan se plasirao u polufinale Kupa Srbije pobedivši Javor u Ivanjici 2:0.

"Blickrig" crno-belih odigrao se od 65. do 67. minuta, kada su Ognjen Ožegović i Nemanja Nema Miletić rešili pitanje pobednika u prvom četvrtfinalu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan je dugo pokušavao da pronađe rešenje za "bunker" domaćina. Trudili su se crno-beli da spuste loptu na zemlju, ali jednostavno teren u Ivanjici nije dozboljavao da "parni valjak" razvije preopoznatljivu igru.

I odbrana je napad: Partizan u polufinalu Kupa!

Miroslav Đukić bio je zadovoljan posle utakmice.

"Po ovakvom terenu nije lako igrati. Imali smo šanse, ali nismo uspevali da damo damo gol koji bi nam dao krila. Čim smo to uradili u drugom poluvremenu, odmah je postalo lakše", rekao je Đukić posle meča.

Trener Javora Vlado Jagodić istakao je da nije sramota ispasti od Partizana.

"Ovo je utakmica u kojoj je jedna sitnica odlučila. Način igre za koji smo se opredelili delovao je dobro do 60. minuta, tad smo dozvolili da nas Partizan ugrozi iz centaršuta, onako kako je jedino mogao. Ubrzo je pao i drugi gol, što je bilo teško nadoknaditi. Čestitam mojim igračima na inicijativi u finišu, za nas je i to bitno. Nije sramota ispasti od Partizana", naglasio je strateg Javora.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.