Đukić sve zadovoljniji, Jagodić govorio o sitnicama

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić sve zadovoljniji, Jagodić govorio o sitnicama

Miroslav Đukić je zadovoljan nakon najnovije pobede Partizana, a nije nezadovoljan bio njegov rival na današnjoj utakmici, Vlado Jagodić.

Ocenu današnje utakmice dali su i Miroslav Đukić i Vlado Jagodić, šefovi struka Partizana i Javora.

Partizan je dobio meč sa 2:0 danas u Ivanjici, Đukić je bio zadovoljan.

"Bilo je teško, težak je teren, imali smo neke šanse, inicijativu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nismo uspeli da damo gol. Kada smo to uradili, sve je bilo mnogo lakše i tečnije", rekao je Miroslav Đukić.

Šta je imao da kaže trener Jagodić?

"Čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na pobedi. Ovo je utakmica koju jedna sitnica odluči. Dozvolili smo ono što smo znali gde je Partizan jak, a to je centaršut na drugu stativu, nismo dobro reagovali.







Jedan gol je prelomio utakmicu, protiv Partizana je to teško nadoknaditi. Odmah je usledio i drugi gol i inicijativa koju smo imali nije bila dovoljna za nešto više. Ja mojim momcima čestitam i na toj inicijativi. Nije sramota ispasti od Partizana, dobro smo delovali sat vremena", rekao je Vlado Jagodić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đukić: Bilo je teško zbog terena

Izvor: B92, 14.Mar.2018

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegovim fudbalerima bilo teško u Ivanjici u pobedi nad Javorom. Partizan se plasirao u polufinale Kupa Srbije, pobedom sa 2:0 nad Javorom u Ivanjici, golovima Ognjena Ožegovića i Nemanje Miletića.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.