Đukić: Sve u službi finala Kupa

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Sve u službi finala Kupa

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić istakao je da će njegova ekipa uraditi sve da ligu završi na najbolji mogući način.

Partizan će u pretposlednjem kolu gostivati ekipi Voždovca, koja teoretski još ima šansi da se izbori za evropsko takmičenje, iako zaostaje četiri boda za trećeplasiranim Radničkim.

"Očekuje nas teška utakmica, Voždovac je dobra ekipa koja hoće da igra napadački fudbal i da ima posed. Trudićemo se da završimo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ligu što bolje možemo, da ostavimo što bolji utisak i pripremimo se za finale Kupa", kazao je trener Partizana Miroslav Đukić.

 Prvi strateg tima iz Humske najavio je da će šansu dobiti igrači koji u tekućoj sezoni nisu imali manju minutažu.

"Ovu prvu utakmicu moramo odmoriti malo igrače koji imaju povrede, udarce... Velika je ovo šansa za igrače koji nisu imali minutažu da dokažu da je trener pogrešio i da im je mesto u ekipi. Imaće priliku da odigraju tešku i dobru utakmicu i da steknu samopouzdanje, što je najvažnije", rekao je Đukić.

Utakmica u nedelju se igra na krovu TC "Stadion" od 19 časova bez prisustva publike.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.