Još jedan glas protiv finala u Surdulici - Ovo su Đukićevi argumenti

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan glas protiv finala u Surdulici - Ovo su Đukićevi argumenti

Partizan je kao klub zatražio da se finale Kupa ne igra u Surdulici, a evo šta je trener crno-belih rekao na tu temu.

Na današnjoj konferenciji za medije koja je upriličena u SC "Partizan - Teleoptik" pred duel crno-belih sa Voždovcem trener Partizana Miroslav Đukić progovorio je i o predstojećem finalu Kupa.

Nakon što je Partizan obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasman u finale iz Humske su pokrenuli inicijativu da se Surdulici oduzme organizacija utakmice za trofej, a evo šta Miroslav Đukić kaže na tu temu.

"Svi mi poštujemo i grad Surdulicu i Radnik, ali kad stadion nema kapacitet da primi navijače obe ekipe... Kapacitet je mali i to je osnovni razlog. Ne zadovoljava potrebe veličine ove utakmice", rekao je Đukić.

Stadion u Surdulici može da primi nešto više od 3.000 gledalaca, a kako se radi o meču visokog rizika na koji će doći tri frakcije navijača Partizana pitanje je da li bi sve proteklo u najboljem redu.

"Poštujemo Surdulicu kao grad i fudbalsku sredinu i Radnik kao organizatora ali svi smo svesni da nema kapaciteta. Ne možete da ubacite dovoljno ljudi koliko navijača imaju Partizan i Mladost", istakao je trener Partizana.

Finale Kupa Srbije zakazano je za 23. maj a konačna odluka o tome da li će meč biti odigran u Surdulici trebalo bi da bude donesena u ponedeljak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić najavio rokade: "Velika šansa za igrače sa manjom minutažom"

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2018

Šef stručnog štaba beogradskog Partizana Miroslav Đukić najavio je da će u nedeljom susretu sa Voždovcem igrači sa manjom minutažom dobiti priliku za dokazivanje...Partizan će u pretposlednjem kolu gostivati ekipi Voždovca koja je teoretski i dalje u igri za izlazak na evropsku scenu iako...

Nastavak na Sportske.net...

Penzija ili "da igra još malo" - Šta Đukić savetuje Saši Iliću?

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2018

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izneo je svoj stav po pitanju Saše Ilića i odluke vezane za nastavak/kraj igračke karijere...Nakon revanš utakmice polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim u kojoj je golom u sudijskoj nadoknadi odveo Partizan u finale, kapiten crno-belih priznao je da se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.