Đukić: Sanjam da narednog vikenda pobedim Barselonu, u fudbalu je sve moguće

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Sanjam da narednog vikenda pobedim Barselonu, u fudbalu je sve moguće

Strateg španskog Valjadolida Miroslav Đukić izjavio je uoči predstojećeg meča sa Barselonom da je svestan ko će dominirati na terenu, ali i da u fudbalu ništa nije nemoguće.

"Svi znamo da će na terenu dominirati oni. Ali ukoliko se opredelite samo za bunker i defanzivu, olakšaćete im posao u osvajanju tri boda. Zato ćemo morati da budemo hrabri. Svi sanjamo pobedu nad njima. Znamo da će biti teško ali ako nisam u stanju da usadim igračima u misli i to da je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slaviti protiv Barselone, onda nisam ni za ovaj posao", rekao je Đukić španskim novinarima.

Srpski stručnjak se osvrnuo i na ponovo otkrivenu bolest kod kolege Tita Vilanove i operaciju koju je 24 časa kasnije imao.

"Želim Titu brz oporavak. Svestan sam da će igrači Barselone želeti da pobede za njega", istakao je Vilanova.

Povezane vesti: Đukić umalo da nadmudri Murinja i Ozila, igra "mačke i miša" u Malagi Đukić posle remija sa Sosijedadom: Igrali smo očajno, ovakve mečeve obično gubimo Đukić: Možemo sa svima da se nosimo u Primeri kada damo 120 odsto mogućnosti Đukićev Valjadolid na vrhu uz Barsu, Falkao het-trikom razbio Bilbao Đukić i Rukavina slavili protiv Obradovića, Deportivo pobedom obeležio povratak u Primeru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.