Đukić: Bilo je baš dramatično

Izvor: Mondo, 09.Maj.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Bilo je baš dramatično

Trener Partizana pobedu posvetio ekipi i rekao da se nije nadao da će biti baš toliko dramatično u revanšu protiv Čukaričkog. Nenad Lalatović poželeo crno-belima trofej.

Ni Miroslav Đukić nije mogao da sakrije sreću posle plasmana u finale Kupa Srbije, koji je Partizan obezbedio u dramatičnoj završnici protiv Čukaričkog (2:0).

"Znali smo da će biti teško i dramatično, ali da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << baš ovoliko... Odigrali smo odličnu, vrhunsku utakmicu, bili smo sve vreme koncentrisani, na kraju je stigla zaslužena nagrada za sav uloženi trud, vratilo im se za sve ove sezone", uzbuđeno je govorio trener Partizana.

On će 23. maja imati priliku da osvoji prvi trofej kao trener.

ANTONOV

"Ovo mi je najvažniji gol u karijeri, hvala publici koja nas je nosila i bila nas 12.igrač"

 "Sad smo u finalu u kojem treba da stavimo tacku na 'I'".

Nije Partizan briljirao u prvom delu, a kao dodatni teret imao je i promašeni penal Danila Pantića.

"Očekivao sam da ćemo u drugom poluvremenu da igramo dobro, da stvaramo šanse, da damo gol, da sebi pokažemo da je pobeda blizu, a da protivnik vidi da ovde može da izgubi", odgovorio je Đukić.

U drugom poluvremenu uveo je Sašu Ilića i Đorđa Jovanovića. Za razliku od utakmice protiv Napretka, kada je kapiten dva puta asistirao mladom napadaču, sada mu se Jovanović odužio.

"Saša je uvek tu kad treba da pomogne, kad treba videti pas koji niko ne vidi, još jednom je pokazao da je vrhunski."

Đukića su, ipak, pojedinici "terali" iz kluba na kraju meča."Navijači, ako su platili kartu, mogu da viču šta hoće. Ovu pobedu posvećujem ekipi", kratko je prokomentarisao.

Nenad Lalatović ovaj put nije bio pričljiv. Emotivno i fizički se istrošio, a finale mu je izmaklo za malo.

"Partizan je, zasluženo u finalu, čestitam mu iželim mu da osvoji Kup. Zadnjih 20 minuta moji igrači nisu izdržali. Malo su se uplašili, rekao sam im da moramo da napadnemo, da probamo da damo gol. Promukao sam vičući im izađi, izađi, ali nisu", rekao je Lalatović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.