Đukić: Vratilo nam se za sve muke

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: "Vratilo nam se za sve muke"

Miroslav Đukić je blistao nakon meča protiv Čukaričkog i dramatične, ali zaslužene pobede.

Veoma zadovoljan nakon meča protiv Čukaričkog i pobede Partizana bio je Miroslav Đukić.

"Znali smo da će biti dramatično, ali ne toliko. Ekipi samo mogu da čestitam, skoncentrisano smo odigrali, iskoristili smo šanse, stigla je zaslužena premija za njihov trud", rekao je Miroslav Đukić na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za medije nakon utakmice.

Đukić je istakao da je njegova ekipa imala dosta problema ove sezone i da je konačno dobila ono što je zaslužila, učešće u finalu kupa, ali napominje i da još ništa nije gotovo.

"Ove godine su se moji igrači namučili, bili kritikovani, na kraju im se vratilo finale. Ništa nismo osvojili, u finalu treba da stavimo tačku na i."

Trebalo je samo "probiti" bedem, učinio je to Antonov, nakon tog gola je drugi "visio u vazduhu" po mišljenju trenera Đukića.

"Videli smo da je ekipa odlično pripremljena, da stvaramo šanse, znali smo da kada otvorimo utakmicu golom, videli bismo da je blizu pobeda. Prvi gol je bio ključni na današnjem meču. Oni su nastavljali da napadaju, da insistiraju i na kraju je protivnik morao da padne", rekao je Đukić.

Na kraju, sve je u znaku Saše Ilića.

"Saletova još jedna majstorija, pokazao je da je vrhunski pogotovo u tim utakmicama gde nema prostora. Čestitao bih celoj ekipi, ne samo njemu", rekao je Đukić.

Nije trener crno-belih želeo previše da se opterećuje skandiranjem sa tribina na samom kraju utakmice, rekao je da navijači imaju pravo da skandiraju šta žele jer su platili kartu, a na pitanje zašto je Pantić šutirao penal, odgovorio je: "Zašto ne bi?"

"Bambi je u Čačku promašio penal i nije više hteo da šutira", istakao je on.

Protiv Mladosti u finalu će biti izuzetno teško u Surdulici, zna to i Miroslav Đukić.

"Naučili smo lekciju protiv Čukaričkog, neće biti lako. Sve su utakmice bile teške protiv Mladosti", rekao je Miroslav Đukić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić: Ništa još nismo osvojili! Ko plati kartu, nek viče šta hoće

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2018

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je posle pobede nad Čukaričkim (2:0) u polufinalu kupa Srbije da je čak i posle promašenog penala i neiskorišćenog zicera Saše Ilića verovao u prolaz dalje, ali da nije očekivao baš dramu koja će biti rešena golom u 90. minutu. “Znali smo da će biti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đukić: Bilo je baš dramatično

Izvor: Mondo, 09.Maj.2018

Trener Partizana pobedu posvetio ekipi i rekao da se nije nadao da će biti baš toliko dramatično u revanšu protiv Čukaričkog. Nenad Lalatović poželeo crno-belima trofej...Ni Miroslav Đukić nije mogao da sakrije sreću posle plasmana u finale Kupa Srbije, koji je Partizan obezbedio u dramatičnoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.