Đorović: Čestitati Austriji, bili su bolji od nas

Izvor: RTS, 17.Jun.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorović: Čestitati Austriji, bili su bolji od nas

Selektor mlade selekcije Srbije Goran Đorović rekao je da je njegov tim nadigran u meču sa Austrijom.
„Imali smo kod 0:1 šansu, da smo to iskoristili... Ostaje nam da se oporavimo i spremimo za naredni meč. Jasno je bilo da nema lakih protivnika, da meč neće ličiti na onaj u kvalifikacijama, ali smo izgubili. Sportski je čestitati Austrijancima na boljoj igri i pobedi", istakao je Đorović. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

On je istakao da Austrija njega nije iznenadila, kao i da ne krivi fudbalere Srbije za poraz.
„Da je Jović dao gol, to bi promenilo tok meča. Na fizičkom nivou nismo isparirali protivniku".
Srbija nije najbolje počela šampionat u Italiji i San Marinu, ali individualni kvalitet igrača kojima raspolaže svakako je veoma izražen. Da li i dovoljan za trijumf, svakako neophodan za makar i primisao nade o prolasku u polufinale, protiv Nemačke?
„Biće izuzetno teško, ali učinićemo sve da ostanemo u trci za mesto među četiri najbolje ekipe. Što pre zaboravimo ovu utakmicu, bolje za nas", zaključio je Đorović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.