Đorđo Kjelini završio karijeru VIDEO

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 18:56

Đorđo Kjelini završio karijeru VIDEO

Italijanski fudbaler Đorđo Kjelini saopštio je da je okončao igračku karijeru.

Kjelini se oprostio od fudbala nakon što je pre nekoliko dana sa Los Anđelesom poražen u finalu plej-ofa MLS lige od Kolumbusa (1:2).

"Bio si najlepše i najintenzivnije putovanje u mom životu. Bio si mi sve. Sa tobom sam prošao jedinstven i nezaboravan put. Došlo je vreme da započnete novo poglavlje, da se suočite sa novim izazovima i da ispišete važne i uzbudljive stranice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života", napisao je Kjelini na društvenim mrežama.

Kjelini (39) je pre Los Anđelesa igrao za Fiorentinu, Juventus, Livorno i Romu.

On je prošao sve omladinske selekcije Italije, a za A tim "azura" nastupao je od 2004. do 2022. godine. Kjelini je za Italiju odigrao 117 utakmica i postigao je osam golova, a sa nacionalnim timom osvojio je EP, koje je održano 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đorđo Kjelini završio karijeru

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2023

Italijanski fudbaler, 39-godišnji Đorđo Kjelini saopštio je danas da je odlučio da završi karijeru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.