Đorđević skratio spisak za dvojicu igrača!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević skratio spisak za dvojicu igrača!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odredio je konačnih 12 igrača koji će nastupati na predstojećem kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se održava u Kombank areni od 4. do 9. jula.

Sa spiska su otpali Rade Zagorac i Marko Gudurić, koji bi mogli da budu ponovo u opciji ukoliko se Srbija kvalifikuje na Igre u Rio de Žaneiru.

Kvalifikacioni turnir za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Olimpijske igre u Riju počinje 4. jula, kada se Srbija sastaje sa Portorikom, dok će 6. jula protivnik Srbije biti Angola.

Polufinala su zakazana za 8. jul, dok se finalna utakmica igra 9. jula. Na Olimpijske igre će se kvalifikovati samo pobednik turnira.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalifikacije za Rio: Otpali Gudurić i Zagorac!

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević pred početak kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru sa spiska precrta Radeta Zagorca i Marka Gudurića...Đorđević je istakao da će Gudurić i Zagorac biti uz tim, ali da njih ne računa na turniru koji se igra...

Nastavak na N1 televizija...

Zagorac i Gudurić ne igraju na kvalifikacionom turniru

Izvor: Beta, 02.Jul.2016

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević skratio je spisak za kvalifikacioni turnir u Beogradu za Olimpijske igre, i na njemu nisu Rade Zagorac i Marko Gudurić. Djordjević je novinarima u Beogradu rekao da će njih dvojica ostati uz tim, kao i da im je ranije saopštio odluku.Kvalifikacioni...

Nastavak na Beta...

Delije spremite se , STIŽE ZAGORAC!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016

Zvezda dobija dugo očekivano pojačanje...Šampion Srbije je na korak od angažovanja prvog velikog pojačanja za narednu sezonu...U pitanju je momak koji važi za veliku želju kluba sa "Malog Kalemegdana", a to je doskorašnji član Mega Leksa i srpski reprezentativac Rade Zagorac!..Pisalo se i ranije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.