Turnir za Rio: Košarkaši pozivaju navijače u Arenu

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turnir za Rio: Košarkaši pozivaju navijače u Arenu

U ponedeljak u Beogradu počinje kvalifikacioni košarkaški turnir za Olimpijske igre u Riju. Košarkaši Srbije igraće protiv Angole i Portorika u grupi A, dok su u grupi B Japan, Češka i Letonija. Direktne prenose mečeva moći ćete da gledate na Sportklubu.

Samo jedna ekipa obezbediće kartu za Rio, a iz srpske reprezentacije poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da su motivisani i spremni da to budu baš oni.

"Ne mislim, nego znam da smo i spremni i željni i da jedva iščekujemo da turnir počne", kaže kapiten Miloš Teodosić.

Za sada je sigurno da će "orlovi" u arenu sa Portorikom i Angolom. Na putu do cilja možda se sretnu sa Češkom, Letonijom ili Japanom koji takođe kao grupa stižu u Beograd na kvalifikacije za Rio.

"Jedina ta stvar što su svi već pomislili da smo u Riju, ali verujte kod nas nije tako mi smo skoncentrisani na prvu utakmicu sa Porotikom i trudićemo se da od utakmice do utakmice idemo ka našem cilju", dodaje Stefan Marković.

Na letnje olimpijske igre će moći samo pobednik tj. jedna od šest ekipa s turnira u Beogradu.

"Željni i spremni ulazimo u kvalifikacioni turnir svesni da neće biti nimalo lako. Mi idemo sigurni u sebe i daćemo sve od sebe da ostvarimo taj rezultat", rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

Utakmice, za koje su ulaznice uveliko u prodaji, su na repertoaru od 4. do 9. jula.

Iz reprezentacije pozivaju: Dođite u što većem broju na utakmice. Jer, tvrde, to više ljudi bude bilo u Areni, biće i više koševa za plasaman u Rio.

Detaljnije u prilogu Adama Santovca:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Košarkaški turnir za OI od ponedeljka, direktno na SK

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016

U ponedeljak u Beogradu počinje kvalifikacioni košarkaški turnir za Olimpijske igre u Riju. Košarkaši Srbije igraće protiv Angole i Portorika u grupi A, dok su u grupi B Japan, Češka i Letonija. Direktne prenose mečeva moći ćete da gledate na Sportklubu...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.