Đorđević odveo košarkaše na Kopaonik, Bogdan Bogdanović ostao u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević odveo košarkaše na Kopaonik, Bogdan Bogdanović ostao u Beogradu!

Košarkaška repreznetacija Srbije od nedelje se nalazi na Kopaoniku, gde nastavlja pripreme za EP koje je na programu od 31. avgusta do 17. septembra.

Košarkaši na Kopaoniku, Bogdanović ostao u BG

Posle obavljenih medicinskih testiranja i nekoliko dana uvodnih treninga u dvorani "Aleksandar Nikolić", naši najbolji košarkaši boraviće na Kopaoniku do 6. avgusta.

Prvi kontrolni meč izabranici selektora Aleksandra Đorđevića odigraće 2. avgusta, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će se u Kraljevu sastati sa "B“ selekcijom Srbije.

- Krenuli smo sa laganim uvodom u ova tri dana u Beogradu i od sutra u stvari počinju prave pripreme. Iz atmosfere odmora ulazimo u radnu atmosferu. Na Kopaoniku ćemo provesti dve nedelje koje smo detaljno isplanirali da bi sproveli naš zacrtani program - rekao je selektro Đorđević za zvaničan sajt KSS.

Srbija će na Kopaoniku odigrati već pomenuti meč, a onda slede ozbiljni pripremni mečevi.

- Odigraćemo utakmicu sa univerzitetskom selekcijom, po povratku u Beograd očekuje nas "Trofej Beograda“, zatim idemo na turnire u Hamburg i Atinu, da bi nekoliko poslednjih dana pred Šampionat trenirali u Beogradu. Ulazimo postepeno u ritam treninga, bez prevelikog fizičkog napora, da bi se postepeno uveli u pun trenažni proces. Vidi se ozbiljnost na treninzima, što je jako pozitivno. Momci znaju šta nas čeka, već dugo smo zajedno i znamo naše ciljeve - kazao je on.

Bogdan Bogdanović nije otputovao sa reprezentacijom pošto je ostao u Beogradu da odradi do kraja terepaiju.

- Zdravstveni bilten je dosta dobar i nema nekih novih povreda. Bogdanović ima produžetak terapije zbog povrede koju je vukao cele sezone, pa zbog toga ne kreće danas sa ekipom, već će ostati još par dana u Beogradu da bi završio terapiju i radio po posebnom programu. Dragan Milosavljević posle teške povrede koju je imao, polako vraća fizičku snagu po čemu je prepoznatljiv. Pripremni period će mu za to mnogo značiti - zaključio je Đorđević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.