Đoković u petak od 9.30 igra polufinale Australijan opena

Izvor: Beta, 26.Jan.2023, 11:08

Đoković u petak od 9.30 igra polufinale Australijan opena

Srpski teniser Novak Đoković igra u petak od 9.30 protiv Amerikanca Tomija Pola u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.Duel petog i 35. tenisera sveta igraće se u večernjem terminu po lokalnom vremenu na Rod Lejver Areni, donosno u 9.30 po srednjoevropskom vremenu.Srpski teniser u Melburnu pokušava da osvoji rekordnu 10. titulu i 22. grend slem trofej u karijeri, čime bi se izjednačio sa rekorderom Špancem Rafaelom Nadalom.Pre tog meča na istom terenu od 4.30 na programu je prvo polufinale između Grka Stefanosa Cicipasa i Rusa Karena Hačanova.U petak je na programu i finale mešovitih parova između indijskog para Sanje Mirze i Rohana Bopane i brazilskih tenisera Luize Stefani i Rafaela Matosa.Takođe igraće se i polufinala u konkurenciji ženskih dublova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitka protiv rivala, povrede i negativne kampanje: Novak Đoković mora sa savlada brdo prepreka u borbi za AO finale

Izvor: Danas, 26.Jan.2023

Rekorder Australijan opena nije izgubio nijedno od devet polufinala na grend slemu u Melburnu, a 27. januara će protiv Tomija Pola gledati da nastavi taj čudesan niz.

Nastavak na Danas...

Cicipas čeka u finalu VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 05:26

Stefanos Cicipas pobedom protiv Karena Hačanova 7:6 (2), 6:4, 6:7 (6), 6:3, plasirao se u finale Australijan opena.

Nastavak na B92...

Kada igra Novak Đoković za finale Australijan opena i gde pratiti prenos?

Izvor: Danas, 27.Jan.2023

Srpski teniser Novak Đoković igra u petak u 09:30 časova protiv Amerikanca Tomija Pola u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Nastavak na Danas...

Đokovićev otac neće prisustvovati današnjem polufinalnom meču u Melburnu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2023

Srđan Đoković, otac srpskog tenisera Novaka Đokovića saopštio je da neće prisustvovati današnjem polufinalnom meču na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, koji njegov sin igra protiv Amerikanca Tomija Pola.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.