Izvor: RTS, 26.Jan.2023, 10:21

Đoković protiv Tomija Pola u petak od 9.30

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u petak od 9.30 časova protiv Amerikanca Tomija Pola u polufinalu Australijan opena, saopštili su organizatori u Melburnu.
Novak Đoković će po deseti put u karijeri igrati u polufinalu Australijan opena.

Srpski teniser nikada nije poražen u polufinalu turnira u Melburnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a devet puta u karijeri je osvojio Australijan open.
Tomi Pol je 35. na ATP listi, a nikada ranije nije igrao protiv Đokovića, koji je trenutno peti teniser sveta.
U prvom polufinalu, od 4.30 sati, sastaće se Grk Stefanos Cicipas i Rus Karen Hačanov. Oba polufinalna meča biće odigrana na "Rod Lejver areni".
Tok i rezultat meča Đoković - Pol možete pratiti na našem portalu. 
Australijan open se igra za nagradni fond od 48,5 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u petak od 9.30 igra polufinale Australijan opena

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2023

Srpski teniser Novak Đoković igra u petak od 9.30 protiv Amerikanca Tomija Pola u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Ako Đoković ili Cicipas uzmu broj 1 – zaslužili su"

Izvor: B92, 26.Jan.2023

Prvi reket sveta Karlos Alkaras smatra da Novak Đoković ili Stefanos Cicipas zaslužuju njegovo mesto ukoliko osvoje Australijan open...Ukoliko neko od te dvojice tenisera osvoji prvi Grend slem u sezoni, automatski će se popeti i na vrh ATP liste..."Svestan sam da moje prvo mesto zavisi od toga šta...

Nastavak na B92...

NAJLAKŠI NAČIN DA POBEDITE ĐOKOVIĆA JE DA GA OTRUJETE Trener narednog Novakovog rivala šokirao izjavom! Videćemo šta će da se desi, zato i igraju!

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jan.2023

Trener Tomija Pola Bred Stajn nije pre početka turnira u Melburnu mogao ni da sanja da će njegov pulen biti poslednja prepreka Novaku Đokoviću na putu do desetog finala Australijan opena. Sada je upitan ima li plan kako zaustaviti najboljeg tenisera sveta svih vremena, a odgovor koji je dao proširio...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Đoković ubedljivo do finala Australijan opena, za 10. titulu protiv Cicipasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 02:44

Najbolji srpski teniser Novak Đoković deseti put se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je danas u polufinalu pobedio Amerikanca Tomija Pola u tri seta, sa 7:5, 6:1, 6:2...Za desetu titulu na Australija openu, a 22. na grend slem turnirima, Đoković će u nedelju igrati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

AUSTRALIJAN OPEN: Cicipas je prvi finalista, čeka se Đoković za potpuni spektakl

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023

Zanimljiv duel u Melburnu...Grčki teniser Stefanos Cicipas savladao je u prvom polufinalu Rusa Karena Hačanova sa 3:1 (7:6 (2), 6:4, 6:7 (4), 6:3) i u meču za prvu gren slem titulu u karijeri igraće protiv pobednika duela Novak Đoković - Tomi Pol...Cicipas je u prvom setu dva puta imao brejk prednosti,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.