Đoković stigao u Beograd: Onaj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju...

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković stigao u Beograd: Onaj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju...

Posle osvajanja Australijan opena Novak Đoković je uzeo odmor kako bi “napunio baterije” za obaveze koje ga čekaju u nastavku sezone, a odlučio je da u toj nameri poseti i Beograd. U sredu popodne je stigao u srpsku prestonicu i to je sa svima podelio na društvenim mrežama. - Onaj osećaj kada se vratiš u svoju zemlju... Ponosan sam i uzbuđen - napisao je Đoković na Tviteru uz fotografiju sa aerodroma “Nikola Tesla”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nole stigao u Srbiju (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016

Najbolji teniser sveta doputovao je u Srbiju, a odmah po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" Đoković je preneo svoje oduševljenje dolaskom u rodni grad...Srpski teniser Novak Đoković dobio je kraći odmor nakon što je osvojio ATP turnir u Dohi i Australijan Open...Posle kraćeg boravka u Monte...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.