Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 17:59

Đoković se za Vimbldon priprema na Majorki, ali igra samo dubl

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pripremaće se za Vimbldon na Majorki, gde će učestovovati na turniru na travnatoj podlozi. Šampion Rolan Garosa će pred treći grend slem igrati, ali samo u dublu, saopšteno je na zvaničnom sajtu turnira.
Novak je u nedelju trijumfovao u Parizu i osvojio 19. grend slem trofej, a dan kasnije stigao je u Beograd, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je nastavljena proslava titule.

Posle odmora otputovaće na špansko ostrvo na kojem će prvi put biti organizovan turnir iz serije 250.
Igraće u konkurenciji parova, još nije poznato ko će mu biti partner, ali jeste da će imati obaveze i prilikom ceremonije otvaranja Centralnog terena, zajedno sa trenerom Goranom Ivaniševićem i Tomijem Hasom.
Turnir na Majorki počinje 20. juna i igra se za nagradni fond od 720.000 evra.
Vimbldon sledi odmah potom, uz direktne prenose na RTS-u.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Majorke pred pune tribine

Izvor: Danas, 15.Jun.2021

Pomeranje početka tek završenog Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu skratilo je vreme za odmor i resetovanje igrači(c)a između grend slema na šljaci i turnira iste kategorije na travi, ali je osvajač Rolan Garosa i glavni favorit za pobednički trofej Vimbldona (28. jun - 11. jul), Srbin Novak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.