Đoković protiv Berdiha, borba za polufinale

Izvor: RTS, 11.Jul.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Berdiha, borba za polufinale

Novak Đoković igra protiv Čeha Tomaša Berdiha meč četvrtfinala Vimbldona. Meč počinje oko 17.00 časova. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, kao i putem lajv striminga na našem portalu.

Novak Đoković ima priliku da se domogne novog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polufinala Vimbldona. Bez izgubljenog seta stigao je do četvrtfinala, što uliva dodatno samopouzdanje našem teniseru. Zadatak nimalo lak, duel sa starim znancem Tomašom Berdihom.
Dodatni problem Đokoviću predstavlja povreda ramena, koja je došla do izražaja tokom meča osmine finala protiv Adrijana Manarina. Naš teniser je rekao da tu povredu odavno vuče, ali da se nada da će biti sanirana, takođe i da je dovde stigao sa istom tom povredom.
Đoković i Berdih do sada su se sastali 27 puta. Naš teniser je ubedljiv u međusobnom skoru, slavio je pobedu u 25 duela. Poslednji put su igrali prošle godine, takođe u četvrtfinalu, na Mastersu u Kanadi, pobedio je Novak sa 2:0 (7:6, 6:4).
Naš teniser je u osmini finala bio bolji od Francuza Adrijana Manarina rezultatom 3:0 (6:2, 7:6, 6:4). Dok je njegov protivnik, dan ranije, savladao Austrijanca Dominika Tima sa 3:2 (6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3).
Susret između Novaka Đokoivća i Tomaša Berdiha postavljen je za drugi na terenu broj jedan, odmah iza duela Žila Milera i Marina Čilića. Program na ovom terenu počinje u 14.00 časova, tako da bi duel našeg i češkog tenisera trebalo da počne oko 16.00 časova.
Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a posle 16.00 časova, a susret možete pratiti i putem lajv striminga na našem portalu.
U ostalim četvrtfinalnim mečevima, koje možete pratiti na našem Drugom programu, sastaju se: Endi Mari - Sem Kveri, Žil Miler - Marin Čilić (14.00) i Rodžer Federer - Miloš Raonić (ne pre 16.00). 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPORT NA TV: Đoković za polufinale i balkanski derbi u fudbalu

Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2017, 09:14

Današnji sportski program nam donosi dva veoma interesantna duela.. . Ljubiteljima sporta u Srbiji najzanimljiviji će biti meč četvrtfinala Vimbldona, u kom Đoković igra protiv Berdiha.. Duel bi trebalo da počne oko 16 časova.. Pored ovog, pažnju svakako privlači i dvoboj Zrinjskog i Maribora...

Nastavak na HotSport.rs...

UŽIVO: Novak predao!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi....- Milan Jevtović je maločas ušao u igru, ali nije dao gol. Pogodio je Anders Konradsen - 1:1...KRAJ..Liga šampiona, 2. kolo kvalifikacija..BATE (Belorusija) - Alaškert (Jermenija) 1:1...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.