Đoković konačno rešio sve dileme oko stanja sa povredom ramena

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković konačno rešio sve dileme oko stanja sa povredom ramena

U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima - rekao je Novak Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je u toku proces rehabilitacije posle povrede ramena na US Openu i poručio da se nada kako će da bude spreman za turniru u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tokiju.- Hvala vam svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima. Hvala vam još jednom- napisao je Đoković na društvenim mrežama.PROČITAJTE JOŠ: Novak mora na operaciju? Đoković je zbog povrede ramena predao meč osmine finala US Opena Stenu Vavrinki.On je planirao da igra u Tokiju, pre svega da bi "osetio teren" na kojem će se sledeće godine boriti za olimpijsko zlato, koje mu nedostaje u riznici trofeja.Turnir u Tokiju počinje 30. septembra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Nadam se da ću biti spreman za Tokio

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019

BEOGRAD - Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković izjavio je danas da je u toku proces rehabilitacije poslije povrede ramena na US Openu i poručio da se nada kako će da bude spreman za turnir u Tokiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković konačno rešio sve dileme oko stanja sa povredom ramena

Izvor: RTV Pink, 12.Sep.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da je u toku proces rehabilitacije posle povrede ramena na US Openu i poručio da se nada kako će da bude spreman za turniru u Tokiju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.