Izvor: Blic, 31.Mar.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Troicki danas u osmini finala Majamija

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki igraju danas mečeve osmine finala na turniru Masters serije u Majamiju.

Đoković igra protiv 22. tenisera sveta Čeha Tomaša Berdiha. Teniseri su do sada igrali samo jednom, 2008. godine na turniru u Bangkoku kada je srpski teniser bio bolji posle dva seta 7:5, 6:1.

Meč je prvi na programu centralnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << terena i igra se od 17 sati po srednjeevropskom vremenu.

Troicki igra protiv četvrtog igrača na ATP listi Endija Mareja. Teniseri su do sada odigrali jedan međusobni meč, prošle godine na turniru u Sankt Peteburgu, kada je Britanac pobedio sa 2:0 (6:3, 6:3).

Meč je drugi na programu i počinje posle meča između Žila Simona i Žoa Vilfreda Conge.

Troicki i Đoković su jedini srpski predstavnici na turniru, pošto je kasno noćas Dušan Vemić u dublu sa Hrvatom Ivom Karlovićem izgubio u osmini finala protiv prvih nosioca iz braće Boba i Majka Brajana sa 2:1 po setovima (6:4, 6:7, 8:10).

Nagradni fond Masters turnira u Majamiju je 4.500.000 dolara, a pobednik će pored 605.500 dolara dobiti i 1.000 ATP bodova.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.