Đoković ekspres oduvao i ozija

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ekspres oduvao i "ozija"

Najbolji teniser planete Novak Đoković sigurnim koracima hita ka odbrani krune u Vimbldonu. Naš as je pobedio u tri seta Australijanca Bernarda Tomića - 6:3, 6:3, 6:3 i plasirao se u osminu finala najprestižnijeg turnira na svetu gde ga očekuje Južnoafrikanac Kevin Anderson, koji je pobedio Leonarda Majera 3:0.

Srbin je, kao i na prethodna dva meča na londonskoj travi, bio siguran, ubedljiv, pa se stiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << utisak da sa "pola snage" dobija rivala i čuva svežinu za drugu nedelju kada ga očekuju mnogo jači rivali.

U prvom setu, Novak je već na startu napravio brejk i rutinski stigao do vođstva. U naredna dva, Australijanac se držao do sredine setova, ali je onda Novak uspevao da brejkne Tomića i lako završi posao u trećem kolu. Malo problema naš as je imao na startu trećeg seta, kada je rival imao nekoliko brejk loptu, ali kada je bilo odlučujuće, Đokoviću ruka nije zadrhtala.

Tako je posle tri kola, Novak ostavio sve rivale: Kolšrajbera, Nieminena i Tomića sa "nulom".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nole o posrtanjima Nadala

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015

Srpski as Novak Đoković prve tri stepenice na putu ka odbrani krune na Vimbldonu savladao je bez izgubljenog seta. I ostali favoriti, izuzev Rafaela Nadala, ostali su u konkurenciji za titulu, tako da Srbina očekuje težak posao u nastavku najprestižnijeg turnira na svetu...Posle pobede protiv Bernarda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.