Đoković: Teško je igrati protiv dobrog prijatelja, imao sam sreće

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 19:03

Đoković: Teško je igrati protiv dobrog prijatelja, imao sam sreće

Prvi teniser sveta Novak Đoković slavio je u srpskom derbiju na startu Beča.

Savladao je dobrog prijatelja Filipa Krajinovića posle dva odigrana seta (7:6, 6:3).

Đoković je na konferenciji pred početak Beča pričao na nemačkom, pa ga je voditelj zamolio da kaže nekoliko reči na tom jeziku.

Novak se na nemačkom zahvalio publici, a zatim pričao o meču sa Filipom.

"Teško je kada igrate protiv nekoga koga mnogo dobro poznajete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Filip i ja se dugo znamo, znam ga od kada je bio klinac. Oduvek sam bio tu za njega, kao mentor i kao prijatelj. Kada igrate sa nekim koga poznajete, uvek je pritisak veći. On zna moju igru i ja znam njegovu. Čak smo i trenirali nekoliko puta pre nego što smo došli u Beč i na kraju nam žreb nije bio naklonjen, pošto je odlučeno da igramo odmah u prvom kolu", rekao je Novak.

U prvom setu nije bilo lako, pošto je Krajinović servirao za vođstvo.

"Bio je bolji u prvom setu. Imao je svoje šanse, servirao je za vođstvo, promašio je onaj smeč na 6:6 u taj-brejku i na kraju sam ja osvojio set. Iskreno, imao sam sreće. U drugom setu sam podigao nivo igre, zaigrao bolje i pobedio".

Na kraju prvog seta je nešto rekao Filipu...

"Rekao sam mu da sam imao sreće i da je on bolje igrao", zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.