ATP BEČ - DA SE ZNA STARIJI: Nole posle DRAME eliminisao Krajinovića! Đoković od Hrvata ide ka istoriji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 18:52

ATP BEČ - DA SE ZNA STARIJI: Nole posle DRAME eliminisao Krajinovića! Đoković od Hrvata ide ka istoriji (VIDEO)

Sjajan otpor Filipa.

Novak Đoković je u osmini finala ATP turnira u Beču! Najbolji svetski teniser uspešno je prebrodio srpski derbi i posle dramatične borbe, naročito u prvom setu, eliminisao velikog prijatelja Filipa Krajinovića rezultatom 2:0 (7:6, 6:3), nastavivši put ka drugom peharu u prestonici Austrije posle 13 godina.

Nole je imao velikih muka u prvom delu igre, samo zahvaljujući neiznuđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << greškama Krajinovića uspeo je da nadoknadi izgubljene servise i posle drame u taj-brejku dobije prvi set u taj-brejku (više pročitajte OVDE).

The shot that sealed the opening set. #Djokovic #Krajinovic pic.twitter.com/DOgm1HOsVW

— tennis gifs 🎾🎥 (@tennis_gifs) October 27, 2020

Već na startu drugog seta, u trećem gemu, pri rezultatu 30:40 Novak je iskoristio prvu brejk loptu i poveo sa 2:1, što se ispostavilo ključnim po konačan ishod.

Do kraja meča, najbolji svetski teniser je rutinski priveo posao kraju, držao svoj servis, ne dozvolivši Krajinoviću da dođe do brejk lopte.

Superb #tennis from two of #Serbia's best, #Djokovic and #Krajinovic. #ErsteBankOpen https://t.co/wEDbkOp8Na

— Ian Bancroft (@bancroftian) October 27, 2020

Imao je, istina, Nole da dođe do još jednog brejka, u sedmom gemu, ali je Filip odoleo na napade prvog reketa sveta i uspeo da smanji na 4:3. Više od toga, međutim, nije mogao, pa je na kraju čestitao "starijem" saigraču iz Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Do odlučujućeg poena, Đoković je došao u devetom gemu, kada je ponovo brejknuo Krajinovića za konačnih 6:3.

Forever in awe of these three legends. 👏

A post shared by ATP Tour (@atptour) on Oct 13, 2020 at 12:18am PDT

Zaplasman u četvrtfinale, Novak Đoković će igrati protiv Borne Ćorića, koji je u prvoj rundi bio bolji od Amerikanca Tejlora Frica.

Ukoliko savlada i Hrvata, Nole će na kraju ove sezone i teoretski obezbediti prvo mesto na ATP listi, čime će se još više približiti rušenju rekorda Rodžera Federera, koji je rekorder po broju nedelja provedenih na čelnoj poziciji.

Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Real Madrid.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo za Filipa, ali Nole ide dalje!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020

Odličan 'srpski derbi' na startu turnira u Beču...Prvi teniser sveta Novak Đoković uspešno je startovao na turniru u Beču...On je danas u zanimljivom i sadržajnom duelu savladao svog zemljaka i prijatelja Filipa Krajinovića rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (8:6), .. posle dvočasovne borbe...Krajinović...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.