Đoković: Snovi se ostvaruju!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: "Snovi se ostvaruju!"

Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je finale Vimbldona drugačije od ostalih grend slemova i da će uživati u duelu koji će se igrati u nedelju.

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je finale Vimbldona drugačije od ostalih grend slemova i da će uživati u duelu koji će se igrati u nedelju.

"Ovo je turnir snova za mene, snovi se ostvaruju. Bez obzira na finale koje sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrao na grend slemovima, igrati finale na Vimbldonu je nešto drugačije. Uživaću u svakom slučaju", rekao je Đoković posle polufinala na trećem grend slem turniru u sezoni.

Djoković se plasirao u finale Vimbldona pobedom sa 3:1 u setovima nad Robertom Bautistom Agutom.

"Morao sam ozbiljno da se potrudim. Njemu je to bilo prvo grend slem polufinale. Bez obzira na to je igrao dobro. Bio je malo nervozan u prvom setu i pravio nekarakteristične greške, ali se sredio i počeo da igra bolje. Bio sam malo stegnut. Meč je mogao da ode u drugom pravcu u trećem setu i srećan sam što sam pobedio", kazao je Djoković.

Protivnik u finalu biće mu pobednik duela izmedju Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković je naveo da će gledati taj meč. Istakao je da je obožavalac duela Nadala i Federera, uz reči da ih je "sjajno gledati kako igraju".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.