Đoković: Pružio sam osrednju igru, trudiću se da to ne ponovim

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Pružio sam osrednju igru, trudiću se da to ne ponovim

Novak Đoković pobedio je danas u drugom kolu Rolan Garosa Belgijanca Stiva Darsisa u tri seta (7:5, 6:3, 6:4). Posle meča koji je trajao dva sata i 17 minuta, srpski teniser je priznao da nije zadovoljan današnjom igrom, ali da se raduje što je meč dobio u tri seta.

"Pružio sam osrednju igru, imao sam dosta uspona i padova. U sva tri seta imao sam brejk prednosti, a dopuštao sam protivniku da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vrati u igru. Imao sam i previše iznuđenih grešaka, trudiću se da to ne ponovim u sledećim mečevima", rekao je Novak.

Đoković
je zabeležio 29 vinera uz 42 neiznuđene greške.

Novak je svoju današnju igru protiv Darsisa objasnio time da nije očekivao da Belgijanac udara niske, vrlo brze lopte i da menja ritam igre, čemu je morao da se prilagođava.

Đoković će se u sledećoj rundi sastati sa Alježom Bedeneom, Britancem slovenačkog porekla. Bedene je  u pet setova savladao Španca Karenja Bustu.

Novak je dosad igrao samo jednom protiv Bedenea, kojeg je pobedio u prvom kolu Australijan opena prošle godine sa 3:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.