Đina Šumaher podelila sliku sa ocem i objavila prelepe vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 23:24

Đina Šumaher podelila sliku sa ocem i objavila prelepe vesti

I to baš na rođendan slavnog vozača.

Đina Šumaher, ćerka legendarnog vozača Mihaela Šumahera, oglasila se na njegov 55. rođendan i objavila je prelepu vest, uz emotivnu fotografiju.

Saopštila da se udaje za dugogodišnjeg partnera Jana Betkea. Njih dvoje su u vezi već šest godina i verili su se na leto 2023. godine, a sada su saopštili da će se i definitivno uzeti.

Saopšteno je da će venčanje biti na Majorci, gde porodica Šumaher ima privatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imanje vredno 30 miliona evra, sa sve platformom za helikopter, vilom, pomoćnim kućama, pogledom na more...

Ona je i čestitala ocu rođendan uz emotivnu fotografiju Mihaela, Mika i nje.

Објава коју дели Gina Schumacher (@gina_schumacher)

- Srećan rođendan tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura - stoji u opisu fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šumaherova ćerka saopštila najlepšu vest i objavila najemotivniju fotku na rođendan svog oca

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024

D. U. . .. Legendarni Šumi slavi 55. rođendan .. Foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia. .. Legendarni Mihael Šumaher rođen je na današnji dan pre 55. godina, a na njegov rođendan njegova ćerka Đina saopštila je najlepšu...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.