Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jan.2024, 23:30

Šumaherova ćerka saopštila najlepšu vest i objavila najemotivniju fotku na rođendan svog oca

D. U.


Legendarni Šumi slavi 55. rođendan

Foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia


Legendarni Mihael Šumaher rođen je na današnji dan pre 55. godina, a na njegov rođendan njegova ćerka Đina saopštila je najlepšu vest, da će se ove godine venčati za svoju dugogodišnju ljubav, Jana Betkea.
Njihova svadba biće održana tokom leta i nema sumnje da je ova vest nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << najlepše u poslednje vreme što je porodica Šumaher mogla da čuje.
Đina i Jan su se upoznali kroz zajedničku strast – jahanje, a u vezi su više od šest godina. Verili su se u leto 2023. godine, a ovog leta će krunisati svoju ljubav brakom.
Venčanje će biti održano na Majorci na privatnom imanju Šumahera, gde je jedno vreme boravio i Mihael tokom lečenja.
Kuća na Majorci je vredna 30 miliona evra, ima platformu za helikoptere, pogled na more, glavnu kuću i nekoliko pomoćnih zgrada, što se savršeno uklapa u ideju za glamurozno venčanje.
Pitanje je samo da li će Mihael Šumaher moći da prisustvuje venčanju svoje ćerke, jer od kako mu se pre 10 godina dogodila nesreća u francuskim Alpima, kada je udario glavom o stenu, o njemu se ne zna gotovo ništa, osim da je pretrpeo ozbiljno oštećenje mozga i da je bio u komi i kritično nakon nesreće.
Deset godina o legendi Formule 1 znamo samo na osnovu izjava njegovih prijatelja, koji imaju priliku da ga posećuju.
Simbolično, ova vest o venčanju njegove ćerke je procurila u medijima na Šumijev 55. rođendan, a Đina nije propustila priliku da svom ocu čestita uz emotivnu fotografiju na kojoj su ona, njen brat Mik i Mihael kada su bili mali.
Srećan rođendan tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura – napisala je ona u opisu fotografije.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.