Đilas izabran bez Dudinog glasa

Izvor: S media, 18.Apr.2011, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas izabran bez Dudinog glasa

Srpska košarka od danas ima novog predesdnika - Dragana Đilasa.

Đilas bira samo Bodirogu i Tomaševića

Đilas praktično već u fotelji KSS

Đilas zvanično kandidat za predsednika KSS

Uz Đilasa Bodiroga i Ivković!

Gradonačelnik Beograda na današnjoj sednici Skupštine KSS izabran je na ovo mesto, na kome će zameniti Dragana Kapičića.

On je jednoglasno izabran na izborima kojima nije prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << selektor Dušan Duda Ivković. Naš stručnjak, iako član Skupštine, zbog obaveza u Olimpijakosu, ovog puta nije mogao da doputuje iz Grčke.

Đilas će na novoj funkciji imati i četiri potpredsednika: Anu Joković, Dejana Bodirogu, Dejana Tomaševića i Vuka Mitrovića.

Jokovićeva će biti zadužena za žensku košarku, Bodiroga će imati isto zaduženje u mukoj košarci, Tomaševićev posao biće vezan za takmičenja koja su pod okriljem KSS, dok će Mitrović kontrolisati poslove vezane za finansije i marketing.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.