Đere u regionalnom okršaju otvara dan, poznato kad će i Đoković na teren

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 17:35

Đere u regionalnom okršaju otvara dan, poznato kad će i Đoković na teren

Četvrti dan Srpska opena sa sobom će doneti i nekoliko zanimljivih duela.

Na centralni teren će prvi izaći Laslo Đere i hrvatski teniser Borna Ćorić, a početak tog meča je zakazan za 11 časova.

Ćorić je bio slobodan u prvom kolu, dok je srpski predstavnik bio bolji od Romana Safiulina.

Posle tog meča sledi okršaj Dušana Lajovića koji je posle brojnih prekida savladao Filipa Krajinovića. Njegov rival će biti bolji iz duela Hamada Međedovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Gregoara Barerea.

Svoj meč u sredu igra i Novak Đoković koji će otvoriti učešće u Banjaluci protiv tinejdžera Luka van Eša. Taj susret ne bi trebalo da počne pre tri sata.Poslednji meč dana u singlu će odigrati Aleksei Popirin i Aleks Molčan.

Srbija će imati svog predstavnika i u dublu. Miomira Kecmanovića pre duel u singlu očekuje onaj u dublu sa Nikolom Ćaćićem. Njih dvojica će od 11 sati zaigrati protiv pakistansko-američkog para koji čine Aisam-Ul-Hak Kuareši Hanter Ris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.