Djere poražen u drugom kolu Rima

Izvor: Beta, 11.Maj.2022, 21:08

Djere poražen u drugom kolu Rima

Srpski teniser Laslo Djere nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je večeras poražen od Švajcarca Stana Vavrinke sa 1:2 po setovima 6:7, 6:3, 4:6.Djere, 58. igrač sveta, poražen je od Švajcarca, 361. na ATP listi, nakon dva sata i 48 minuta igre.U prvom setu, oba tenisera su držala svoj servis sve vreme. Vidjena je samo jedna brejk lopta u čitavom setu, koju nije iskoristio Švajcarac u tećem gemu. U taj-brejku je Djere imao dve set lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi, pa je taj-brejk Vavrinka osvojio rezultatom 10:8.Vavrinka je u drugom i četvrtom gemu imao po tri brejk lopte, ali Djere je uspeo da sačuva svoj servis, i brejkom u osmom gemu stigne do izjednačenja.U odlučujućem setu, prvi do brejka je stigao Švajcarac u trećem gemu, da bi Djere vratio brejk u šestom gemu i izjednačio na 3:3. U desetom gemu, Vavrinka je iskoristi petu brejk, set i meč loptu, i plasirao se u osminu finala.U osmini finala, Švajcarac će se sastati sa najboljim teniserom sveta Novakom Djokovićem.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere poražen u drugom kolu Rima

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2022

Laslo Đere nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je večeras poražen od Švajcarca Stana Vavrinke sa 1:2 po setovima 6:7, 6:3, 4:6.

Nastavak na Radio 021...

Krajinović poražen u osmini finala mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 12.Maj.2022, 17:48

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je danas u dva seta poražen od Italijana Janika Sinera 2:6, 6:7.Krajinović, 54. igrač sveta, poražen je od Sinera, 13. na ATP listi, nakon sat i 42 minuta igre.U prvom setu, Siner je dva puta uspeo da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.