Krajinović poražen u osmini finala mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 12.Maj.2022, 17:48

Krajinović poražen u osmini finala mastersa u Rimu

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je danas u dva seta poražen od Italijana Janika Sinera 2:6, 6:7.Krajinović, 54. igrač sveta, poražen je od Sinera, 13. na ATP listi, nakon sat i 42 minuta igre.U prvom setu, Siner je dva puta uspeo da oduzme servis Krajinoviću, u trećem i petom gemu, i ubedljivo stigne do vodjstva.Na staru drugog seta Italijan je uspeo da napravi brejk, ali je Krajinović uzvratio u četvrtom gemu i izjednačio na 2:2. Do kraja seta oba tenisera su bila sigurna na svom servisu pa se pobednik odlučivao u taj-brejku, u kom je Siner posle velike borbe uspeo da slavi sa 8:6, i obezbedi plasman u četvrtfinale.Italijan će se u četvrtfinalu sastati sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji je danas savladao Rusa Karena Kačanova sa 2:1 po setovima 4:6, 6:0, 6:3.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović poražen u osmini finala Rima

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2022

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je danas u dva seta poražen od Italijana Janika Sinera 2:6, 6:7.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.