Đenova uspela što niko nije, pobedila Juventus

Izvor: RTS, 17.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenova uspela što niko nije, pobedila Juventus

Fudbaleri Đenove savladali su Juventus sa 2:0 u meču 28 kola Serije A. Ovo je prvi poraz „stare dame“ u šampionatu posle 24 pebede i tri nerešena meča.
Juventus je ostao na prvom mestu na tabeli sa 75 bodova, 18 više od drugoplasiranog Napolija. Đenova je osvojila važne bodove za mirnu završnicu, sada ima 33 boda i trenutno zauzima 12. poziciju.

Juvenus je prvi stigao do prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 56. minutu, a strelac bio Dibala, međutim nakon asistencije VAR-a ovaj pogodak je poništen.
Đenova je povela u 72. minutu. Posle akcije domaćina lopta je došla do Struraoa koji je opalio sa oko 20 metara i prevario golmana Perina.
Domaćin je uvećao prednost u 81. minutu. Posle kontre domaćina Kuame je uposlio Pandeva koji je šutirao sa oko 12-13 metara i proašao put lopte do mreže.
Fudbaleri Napolija savladali su Udineze sa 4:2. 
Junes i Kaljehon su doneli lepu prednost Napoliju, ali su gosti do poluvremena izjednačili golovima Lazanje i Fofane.
Milik i Mertens su u nastavku osigurali pobedu Napoliju.
U poslednjem današnjem meču sastaju se Milan i Inter.
U ostalim mečevima Serije A postignuti su rezultati:
Atalanta - Kijevo 1:1
Empoli - Frosinone 2:1
Lacio - Parma 4:1
Napoli – Udineze 4:2

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đenova nanela prvi poraz Juventusu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019

Fudbaleri Đenove savladali su Juventus sa 2:0 u meču 28 kola Serije A. Ovo je prvi poraz „stare dame" u šampionatu posle 24 pobede i tri nerešena meča...Juventus je ostao na prvom mestu na tabeli sa 75 bodova, 18 više od drugoplasiranog Napolija. Đenova je osvojila važne bodove za mirnu završnicu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.